Супер летна акција во Кар-Маркет...

28 Јун 2021
431 пати

204183550_10209439278014337_7220811639906695985_n.jpg

Eленска крпа една плус една гратис 130 денари.

206332939_10209439456498799_7455911469241015322_n.jpg

Квалитетно средство за чистење на ветробранско стакло 5 литри за само 80 денари.

 

Не заборавајте Кар-Маркет е  на нова локација. Од спроти силосите на Жито Ориз на свиокот пред управната зграда на АТОМ.

ПОСЕТЕТЕ НЕ ВАШ КАР-МАРКЕТ...

 

13528103_252138955164857_1232703341580043781_o (1).jpg

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)