Привлечни попусти по повод 5 години Кар-Маркет...

17 Јун 2021
478 пати

 

Кар Маркет 5 години со вас. До крајот на Јули 2021  со секое купено пакување од четири или 5 литри масло добивате гратис филтер за масло и 5% попуст за секој иден филтер за воздух, гориво и полен.

200573541_2816924678560618_6662121521727417408_n.jpg

За купени автоделови и производи од автокозметика на секоја сметка од 1000 до 3000 денари Кар-Маркет ви доделува 5% попуст. Од 3000 до 6000 денари 10% попуст ,а над 6000 денари 15 %.

202323320_171131428360161_3181596742976482700_n.jpg

За купен акумулатор доделуваме 5% попуст.

202253691_540630847096001_5336968814347360685_n.jpg

Aкција 5 литри течност за ветробранско стакло за само 80 Денари.

201787951_231768018491087_8448978666483130866_n.jpg

 

Не заборавајте Кар-Маркет е преместен на нова локација. Од спроти силосите на Жито Ориз на свиокот пред управната зграда на АТОМ.

ПОСЕТЕТЕ НЕ ВАШ КАР-МАРКЕТ

13528103_252138955164857_1232703341580043781_o.jpg

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)