Се издава дуќан во тунелот од Трговскиот – блок Б

15 Јун 2021
435 пати

Се издава дуќан во тунелот од Трговскиот центар, Блок Б, во Кочани.

Информации на телефон: 078 807 015

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)