ДЕЛТА ХОЛДИН ДООЕЛ бара пеглачи и ...

15 Јун 2021
1095 пати

ДЕЛТА ХОЛДИН ДООЕЛ од Кочани има потреба од пеглачи работници на шивачка машина.

Информации на телефон: 033 297 852 и 033 297 001

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)