ЕЛТЕ Центар вработува менаџер за продажба

08 Јун 2021
755 пати

ЕЛТЕ Центар вработува менаџер за продажба, со или без работно искуство.

Кандидатите потребно е да имаат завршено минимум средно образование и да поседуваат возачка дозвола од Б категорија.
Предност имаат оние со завршено високо образование и со работно искуство.
Заинтересираните можат да се јават на телефонскиот број: 078 – 328 - 706

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)