ТИКВЕШ Тим вработува дистрибутер

07 Јун 2021
828 пати

Винарија ТИКВЕШ ТИМ Кочани бара дистрибутер со возачка Ц категорија. Екстра плата - плус бонуси.

Информации на телефон: 076 309 404 и 076 252 182

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)