Рекламирајте се на Кулата ТРЕСКА

07 Јун 2021
682 пати

Советот на станари на Кулата ТРЕСКА во Трговскиот центар во Кочани издава простор за

поставување реклами и рекламни билборди на самата зграда.
Информации на телефон: 071 825 340

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)