Нов Оддел во ЕЛТЕ центар со мебел за уредување на дворови, балкони и тераси

06 Јун 2021
710 пати

Маси, столици од дрво, пластика и метал, гарден клупи, гарнитури со различни димензии, чадори за сонце, тенди, тросед лулашки, лежалки, огради за градина,

украсни држачи за саксии, лед светилки на сончева енергија...

1460,1.jpg
Дадете им на Вашите дворови, тераси, балкони нова димензија и магичен амбиент за одмор и релаксација.
Нов Оддел со мебел од летна програма за надворешен простор.

DSC01462,2.jpg
И...уште еден „куп“ изненадувања, акции, ниски цени – секоја седмица.

DSC01461,1.jpg
Ваш ЕЛТЕ центар – на улица „Скопска“ број 7 во Кочани, кај некогашна „Софра“.

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)