Единствен во Источна Македонија од ваков вид. Специјализиран дисконт за алкохол "Liquor Store".

05 Јун 2021
2228 пати

Сé за што сте слушнале или виделе на интернет и во филмовите, отсега - овде во градот на оризот. Сите автентични брендови - оригинали на вино, пиво и жесток алкохол по промотивни цени, најевтини во градот.   "Liquor Store" - спроти влезот на "Општа Болница"- Кочани.

195462538_481714283062209_6924403794433573907_n (1).jpg

Вашите свечености нека бидат уникатни. "Liquor Store", конзумирајте умерено, со квалитет - врвни пијалоци од цел свет.

195683351_980642252767080_986837352065116523_n.jpg

 

196956401_480230679875888_1542081046878765322_n.jpg

195538165_975825843185927_4651404423896040658_n.jpg

195509892_538799950626142_681615364993202659_n.jpg

197046349_4319686764720244_1701587647186514706_n.jpg

197484203_476689053560449_1603135112710729984_n (1).jpg

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)