ТЕПИХ СЕРВИС КАРПЕТ – БРЗА ДОСТАВА ЗА САМО 24 ЧАСА

04 Јун 2021
387 пати

- АВТОМАТСКО ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ: TЕПИСИ, СТАЗИ, ЈОРГАНИ ЌЕБИЊА И ЈАМБОЛИИ

ТЕПИХ СЕРВИС КАРПЕТ НАЈНОВА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ПЕРЕЊЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА ТЕПИСИ ЌЕБИЊА
БЕСПЛАТНО ПРЕЗЕМАЊЕ И БРЗА ДОСТАВА ЗА САМО 24 ЧАСА
ИЗНЕНАДУВАЧКИ ЧИСТО И ШТО Е НАЈВАЖНО ИСПЛАТЛИВО

tp1.jpg
ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ 078/313-450 И 078/751-153 ПОЗАДИ ХОТЕЛ НАЦИОНАЛ

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)