Купон плус со Жито Маркети и Goodyear

19 Мај 2021
383 пати

Бидете во движење со новата купон плус промоција на Жито Маркети и Goodyear!!! Собирајте купони и искористете

ги одличните цени кои важат до 10 - ти август. Што ќе најдете во ексклузивната колекција на Goodyear? Очила за сонце, ранец, патна торба, топки, детска играчка...се што ви е потребно за да останете во движење и да се чувствувате добро. Промоцијата е достапна во сите Жито Маркети.

13.jpgСекогаш верни на вас!"

12.jpg

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)