МАНАСТИРОТ СВЕТА ПЕТКА ЛУКОВИЦА Е ОТВОРЕН ЗА ГРАЃАНИТЕ...

18 Мај 2021
515 пати

Манастирот Света Петка Луковица е отворен за граѓаните секоја недела.

Можете да го посетите местото каде што извираат свети води кои лекуваат повеќе болести.

Подетално информирајте се на 075/279-530

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)