НАПРАВЕТЕ ГО ВИСТИНСКИОТ ЧЕКОР, ИЗБЕРЕТЕ СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ, ЗАПИШЕТЕ СЕ ВО СОУ“ГОШО ВИКЕНТИЕВ“ КОЧАНИ

14 Мај 2021
405 пати

185675498_830084150932388_2106389905676138577_n.jpg

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)