Испечатете ја страната

СОУ Гошо Викентиев – Запишете се кај нас и направете го вистинскиот чекор

07 Мај 2021
608 пати

Направете го вистинскиот чекор. Изберете стручно образование.Запишете се во СОУ Гошо Викентиев.

Електротехничка, машинска или сообраќајна струка.
Стекнете се со практични знаења во една од партнер компаниите кои нудат можност за ваше вработување на крајот од образованието. Стекнатите знаења се одлична основа и за високото образование на техничките факултети.
Училиштето соработува со сите поголеми компании од Кочани, Виница, Чешиново Облешево, Македонска Каменица.

M1.jpg
За прв пат дуални паралелки со посебен акцент на практичната настава. За прв пат можност за аплицирање за стипендија од 3500 денари месечно за учениците во дуалните паралелки и за учениците во тригодишно образование.

M2.jpg

M3.jpg


Во периодот на уписите од 14 јуни до 17 јуни 2021, направете го вистинскиот избор и донесете ја најдобрата одлука
Запишете се во СОУ Гошо Викентиев Кочани.

M4.jpg

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Последни објави radiokocani.mk

Поврзани вести