ЕЛТЕ центар – 15 % попуст на тримери и косилки

07 Мај 2021
289 пати

Пролетен попуст од 15 отсто на ТРИМЕРИ и КОСИЛКИ за трева

ВАШ ЕЛТЕ центар
На улица „Скопска“ број 7 во Кочани, кај некогашна Софра

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)