ЦВРЦ – ПРЦ подружница на АНАФИЛ...Ново продажно место за пијалоци...

08 Апр 2021
526 пати

Трговското претпријатие АНАФИЛ отвори ново продажно место, оддалечено 5-6 метри од постоечкиот објект,

односно од Тобако центарот АНАФИЛ.

cp6.jpg

Новото продажно место е добро снабдено со пиво, вино и другуи алкохолни пијалоци, по навистина, привлечни и популарни цени.

cp1.jpg

Името на новото продажно место на ТП АНАФИЛ е, исто така, атратктивно и гласи: ЦВРЦ – ПРЦ.

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)