ЕЛТЕ центар вработува работник

07 Апр 2021
278 пати

ЕЛТЕ центар вработува еден работник со или без работно искуство за извршување работни задачи за потребите

на фирмата.
Лицата што се заинтересирани за вработување треба да имаат завршено најмалку средно образование и да поседуваат возачка дозвола од „Б“ категорија.
Предност имаат лицата со работно искуство.
Пријавување на телефон: 075 282 368 или во просториите на продажниот објект на ЕЛТЕ центар во Кочани на улицата „Скопска“, број 7, кај поранешна „Софра“.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)