СИТЕ модели на ПЕЧКИ на ПЕЛЕТИ, во РИВЕРСОФТ се со ГОЛЕМИ ПОПУСТИ и ЕКСТРА НАМАЛЕНИ ЦЕНИ!

03 Апр 2021
229 пати

СИТЕ модели на ПЕЧКИ на ПЕЛЕТИ, кај НАС се со ГОЛЕМИ ПОПУСТИ и ЕКСТРА НАМАЛЕНИ ЦЕНИ! ?
⚡️ КУПУВАЊЕТО на ПЕЧКИ на ПЕЛЕТИ ФИНАНСИСКИ е ПОДДРЖАНО од Министерството за економија со СУБВЕНЦИИ до 31.05.2021 со 50-70% од вредноста на ПЕЧКАТА на ПЕЛЕТИ односно од 20.000 - 25.000 денари ПОВРАТОК на СРЕДСТВА, директно на Вашата трансакциска сметка ⚡
? Искористете ја МОЖНОСТА да ЗАШТЕДЕТЕ и да ги добиете за ПОМАЛКУ ПАРИ овие ЕКОЛОШКИ ПРОИЗВОДИ кои не ја загадуваат околината ✔
?‍♂️ Побрзајте! Количините се ОГРАНИЧЕНИ!
? Повеќе информации на линкот
↪ https://economy.gov.mk/.../Javen_oglas_peleti_2021_MK.pdf
? Биди и ти, чекор напред во технологијата!
? Дојдете, видете и проверете во салоните на RIVER SOFT

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)