Супер акција во Жито маркети...

02 Апр 2021
152 пати

Намалување на цените на :

Свински пршут со потекло од Германија, хамбуршка сланина, чаен колбас, кафе, чоколади, купки, шампон, детергенти, влажни марамици, бришачи и друго.
Подетални информации подолу на фотографиите

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)