ЕЛИКСИР на нова локација...

31 Мар 2021
301 пати

Стовариште за градежни материјали ЕЛИКСИР

Купувајте брзо, едноставно, поволно: цемент, усјемал, ќерамиди, ќерамички блокови, режана граѓа, материјали за изолација и се што ви е потребно кога градите

e1,1.jpg
Отсега на нова локација, веднаш до зградата на Прилепска пиварница – Кик ком
Дојдете, одберете и не грижете се!
Доставуваме со наш превоз и истовар
Стовариште за градежни материјали ЕЛИКСИР

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)