КАЈ „ЧИЧЕ“ СЕКОЈ ДЕН Е ЧЕТВРТОК...

31 Мар 2021
597 пати

Секогаш најсвежо, внимателно одбрано овошје и зеленчук по цени прилагодени за сечиј џеп.

Кај Чиче, не чекајте да дојде четврток, секој ден е пазарен ден.
Купувајте се што ви е потребно. Нема што нема. Лесно е да се уверите !
Ако го посетите маркетот и пиљарата кај Чиче на улица „Бел камен“, ќе заминете со полни торби природни витамини и минерали - со насмевка.
Само кај Чиче !!!

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)