Меристем Тоби Дооел има потреба од багеристи

29 Мар 2021
542 пати

МЕРИСТЕМ ТОБИ (Рудник Пантелеј) Кочани поради зголемен обем на работа

има потреба од двајца багеристи со работно искуство.
Предност имаат оние со сертификат.
Плата редовна - по договор

Информации на: 071/335-910

Побрзајте – вработувањето е по принцип прв дојден, прв вработен

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)