Супер и викенд акции, низа нови производи само во Жито маркети

26 Мар 2021
319 пати

Од 26 март до 3 април – чаен колбас ЈУХОР за 145 денари

До 31 март – паста за заби Лакалут за 215 и средтсво за чистење Пронто за 139 денари

super-akcija-lacalut-+-pronto.jpg

Од 26 до 28 март – течен детергент Персил за 225 денари

vikend-akcija-persil-tecen-detergent.jpgНово во Жито маркети – колбаса Пеперони од германско потекло 295 денари

novo-kolbas-peperoni-germanija.jpg

Шницли пилешки панирани од германско потекло – 500 грама 149 денари и шницли свински панирани од германско потекло - 1 килограм 359 денари

novo-snicli-svinska-+-pileska-germanija.jpg
Мелено месо говедско од француско потекло – 800 грама 199 денари

160014949_3281422598626133_5187824477851867891_o.jpg

Моцарела панирана од холандско потекло – 400 грама 129 денари

Секогаш верни на вас - Жито маркети

159867229_3281422601959466_2207600661471873656_o.jpg

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)