Во Центробизнис – За 8 Март седенка за поубавиот дел од нас

25 Фев 2021
413 пати

По повод најубавиот празник 8 Март, Хотел Центробизнис на 6 и 7 март (сабота и недела) за нашите

најсакани организира седенка – дружба од 13 до 17 часот.

cb1.jpg

Во огромната сала од 600 места запазени се сите можни протоколи за заштита со ограничен број на 300 гости.

Комплетното мени е само 500 денари.

Резервации и пријава до 5 март на 075 410 512

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)