Шампињони кис бесплатно доделува хранлив супстрат

23 Фев 2021
194 пати

Шампињони кис бесплатно доделува хранлив супстрат (нус производ) од производството на свежи шампињони.

Супстратот е без пестициди и ја обогатува почвата.
Ја подобрува аерацијата и дава растреситост.
Ги штити растенијата од измрзнување (самиот супстрат при процесот на ферментација ослободува топлина) и ја забрзува вегетацијата.
Производот кој Шампињони го дава бесплатно содржи високи хранливи вредности и висок процент на хумус
Заинтересираните бесплатниот материјал треба да го подигнат со сопствен превоз.
Телефони за контакт: 033 278 386 и 075 336 011 или во производните простории на Шампињони кис секоја сабота од 8 до 13 часот

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)