АВТО АТОМ – ОД 5 ОКТОМВРИ СТАРТУВА ЕКСПРЕС ЛИНИЈАТА ЗА СКОПЈЕ

02 Окт 2020
667 пати

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ ПАТНИЦИ ДЕКА АВТО АТОМ ДОО КОЧАНИ ОД 05.10.2020 ГОДИНА

(понеделник) ЗАПОЧНУВА СО ОДРЖУВАЊЕ НА ЕКСПРЕСНАТА ЛИНИЈА НА РЕЛАЦИЈА КОЧАНИ-СКОПЈЕ И ОБРАТНО СО ПОАЃАЊЕ ОД КОЧАНИ ВО 07:40 ЧАСОТ И ВРАЌАЊЕ ОД СКОПЈЕ ВО 11:00 ЧАСОТ!
ОВАА ЛИНИЈА ЌЕ ОДИ ДО ДРЖАВНА БОЛНИЦА ВО СКОПЈЕ!
ИСТО ТАКА СЕ ИЗВЕСТУВААТ ПАТНИЦИТЕ ДЕКА ПОВРАТНИ БИЛЕТИ НА БИЛО КОЈА РЕЛАЦИЈА МОЖЕ ДА БИДАТ ИЗДАДЕНИ САМО ОД БИЛЕТАРАТА НА АВТОБУСКАТА СТАНИЦИ ВО КОЧАНИ!!!

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)