ВИНЕР осигурување во Кочани на две локации...

24 Јун 2020
367 пати

ВИНЕР осигурување Канцеларија Кочани 1 овозможува секаков вид на осигурување. Посредува за

автомобилско осигурување, зелена карта, за КАСКО осигурување, ЦМР, домаќинско осигурување, патничко осигурување, при доброволно здравствено осигурување, при животно осигурување и.т.н....
Во Кочани, ВИНЕР осигурување се наоѓа на улицата „Никола Карев“, број 1, влез 1, К 2 бр. 3 “. Втората канцеларија е веднаш до Здружението на возачите на Кочани.
За информации јавете се на : 070 782 505 и 071 215 892

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.