Купувајте пијалоци по дисконтни цени во МОНТРЕАЛ

16 Јун 2020
355 пати

Фирмата МОНТРЕАЛ од Кочани е овластен дистрибутер за Источна Македонија на производите на ПЕЛИСТЕРКА,

НЕС ТИ, НЕС КАФЕ, РЕД БУЛ, КРОМАБАХЕР, СТЕЛА АИРТОС, БАДЕЛ, ЏЕЈМИСОН, ЧИВАС, ЏЕК ДАНИЕЛС и други.
Газирана, негазирана вода, Пелистерка лајт, со лимон, Кола, Оранж, Битер, Газоза и Тоник, побарајте по дисконтни цени во МОНТРЕАЛ во магацинот на улица „Штипски пат“ бб, или нарачајте на 070 354 934.
Уживајте, освежете се и заштедете – МОНТРЕАЛ !

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.