СОУ „Гошо Викентиев“ - Бесплатен превоз и за учениците од Македонска Каменица

04 Јун 2020
294 пати

ИНФОРМАЦИЈА за сите идни и сегашни ученици од МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА И ОКОЛНИТЕ СЕЛА

За учебната 2020 / 2021 година Е ОБЕЗБЕДЕН БЕСПЛАТЕН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ до и од Мак. Каменица.

ЗА ПРВ ПАТ Е ОБЕЗБЕДЕН БЕСПЛАТЕН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ и до следниве села:
- ЛУКОВИЦА
- ТОДОРОВЦИ
- МОШТИЦА
- САСА.

Како училиште секогаш се трудиме да ги задоволиме барањата на нашите ученици и да ги подобриме условите за настава.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.