Во СОУ „Гошо Викентиев“ уписи на 16 и 17 јуни

19 Мај 2020
334 пати

Запишете се во СОУ „Гошо Викентиев“ и стекнете се со знаење и квалификации за 21 век

Документите поднесете ги на 16 и 17 јуни 2020 година (вторник и среда)
Шеесет години традиција во Елктротехничката, Машинската и Сообраќајната струка
„Гошо Викентиев“ – од кај нас излегуваат најдобрите ИТ – електро и машински инженери
Запишете се и трасирајте го патот кон вашата иднина

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.