ДРАГСТОР ЕМ – ем најквалитетно ем најевтино

11 Фев 2020
1017 пати

Буквално се за вашиот дом. Најголем асортиман на производи за хигиена во градот, по

најповолни цени.
Во ДРАГСТОР М неверојатен избор на средства за лична хигиена, козметички производи за жени, мажи и деца, средства за чистење на санитарии, за фини површини и сите останати помагала за домаќинството.
ДРАГОСТОР М – посетете не и заштедете
ДРАГСТОР М – во новата зграда до влезот на Амичи
ДРАГСТОР М – ем најквалитетно, ем најевтино

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.