На 8 февруари (сабота) свечено отворање на ДРАГСТОР М

07 Фев 2020
848 пати

Најголем асортиман на производи за хигиена во градот по дисконтни цени


ДРАГСТОР М во новата зграда до влезот на Амичи на улица „Стево Теодосиевски“ број 1/1 А
Не пропуштајте го свеченото отворање, утре, сабота, 8 февруари
ДРАГСТОР М - големи попусти и подароци
Повелете, ве очекуваме !!!

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.