Се бара нива кај оранжериите во Кочанско

01 Фев 2020
414 пати

Се купува нива поголема од 2 декари во непосредна близина на оранжериите или по должината

на цевките за топла вода. Лице за контакт: Блаже 075 288 104

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.