Во RIVERSOFT – Огромен попуст на мобилни телефони

19 Дек 2019
486 пати

Огромни попусти на мобилни телефони

Цени како никогаш досега!!
Акцијата трае од 19.12 до 21.12.2019
Само во салоните на RIVERSOFT

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.