Од 10 до 17 декември –Во Ривер Софт машини за сушење облека по неповторливи цени

12 Дек 2019
455 пати

Нема повеќе размислување и трошење енергија како да ја исушите вашата облека во зимски

услови. Благодарение на River Soft, во наредните 7 дена од 10.12.2019 до 17.12.2019 ви нудиме најголем избор на машини за сушење облека со досега неповторливи цени, квалитет и лаѓер.
Бесплатна достава до вашиот дом.

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.