ОДЛИЧНИ НОВОСТИ!!! НОВИ ТЕРМИНИ НА НОВИ ЛОКАЦИИ!!!

18 Сеп 2019
970 пати

Клубот REAL AIKIDO NIKO и CARDIO FITNESS NIKO од Кочани се проширува на дополнителни нови локации

со дополнителни термини!!! Новите дополнителни локации и новите термини:

1.Општина Чешиново-Облешево, училишната сала во ОУ„Климент Охридски“ Облешево:
-REAL AIKIDO NIKO - Понеделник и Среда од 17:00 часот до 18:30 часот,
-CARDIO FITNESS - Вторник и Четврток од 18:00 часот до 19:00 часот,

2.Општина Зрновци, училишната сала во ОУ„Синиша Стоилов“ Зрновци:
-REAL AIKIDO NIKO - Понеделник и Среда од 18:30 часот до 20:00 часот,
-CARDIO FITNESS - Понеделник и Среда од 20:00 часот до 21:00 часот,

Старите термини на добро познатата локација остануваат исти:
3.Општина Кочани, училишна сала во ОУ„Никола Карев“ Кочани:
-REAL AIKIDO NIKO - Вторник,Четврток од 19:30 часот до 21:00 часот
и Петок од 21:00 часот до 22:00 часот,
-CARDIO FITNESS - Вторник, Четврток и Петок од 21:00 часот до 22:00 часот,

Тренинзите почнуваат од 2-ри Септември 2019 година.

Спортски Поздрав,
НИКО.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.