Најнова акција во Терамаркети

15 Јун 2019
310 пати

Кашкавал Кравји Вкусно шарпланински - 319 ден / кг

Чајна Неопланта 250 гр вакум - 89 ден / парче
Пица со пилешка Шунка 2*360 гр - 79 ден / парче
Сладолед Кватро 1650 мл Зупа - 189 ден / парче
Дезодоранс дове 150 мл - 89 ден / парче
Омекнувач Семана 1,9 л - 165 ден / парче
Играчка сет 4 конуси со топка - 149 ден / парче
Сет Кофичка за плажа замок - 179 ден / парче

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.