Во Месмон маркети цените паѓаат...

18 Мај 2019
257 пати

Голема акција во Месмон маркети. Од 18 овој месец до 18 јуни паѓаат цените на пивото Јелен,

на чајната, печеницата, павлаката, свинскиот врат, виното, златиборскиот кашкавал....погледнете

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.