Најнова колекција во ГИГА ЛУКС

17 Мај 2019
160 пати

Направете вашиот дом да изгледа професионално и елегантно. Најновата колекција светлечки елементи и

лустери од ГИГА ЛУКС ќе му даде кул екстравагантен изглед и друга димензија на вашиот простор. 

Во ГИГА ЛУКС побарајте најнови и најмодерни модели на лустери направени од метал, дрво и јаже. 

ГИГА ЛУКС - промотивни цени - побарајте спроти управната зграда на КЈП „Водовод“.

Информирајте се и уверете се на лице место....ГИГА ЛУКС

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.