АВТО АТОМ бара возачи со Д категорија

17 Мај 2019
368 пати

Авто Атом Доо Кочани има потреба од вработување на возачи со Д категорија. За таа цел овозможува

услови (субвенционирање) за полагање на возачки испит за Д категорија со понатамошно вработување во фирмата.
За подетални информации- дирекно во канцелариите на Авто Атом Доо Кочани или на тел: 033/273-551.

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.