КАМ маркети бара Раководител/Заменик раководител на маркет

14 Мај 2019
247 пати

КАМ е единствен синџир на маркети во Македонија, кој ги применува основните принципи на хард

дисконт: висок квалитет и ниски цени.

Со препознатлива мрежа од 71 маркет постојано сме блиску до нашите купувачи.

Заради натамошен развој, компанијата има потреба од

Раководител на маркет/Заменик раководител на маркет
За Реон Кочани
Потребни квалификации:
• ВСС/ССС
• Работно искуство минимум 2 години, пожелно во областа;
• Аналитичен, ориентиран кон успех, Раководни и лидерски способности, Високо развиено чувство за координирање на трошоци и економичност.
• Одлично познавање на најчесто користени софтверски решенија- MS Office
• Јаки организациски, комуникациски вештини, можност за работа со рокови и под притисок.

Работни задачи:
• Одговорен за целокупната стока, состојба, залихи, книговодствена евиденција и изглед на маркетот
• Раководи, го организира и овозможува развој на персоналот
• Ги спроведува мерките за максимална економичност во работењето и текот на сите процеси во работењето на маркетот.
• Ги спроведува информациите и упатствата за работа од централа.
• Информира за проблемите на маркетот и предлага мерки за нивно решавање и унапредување на работењето.
• Врши контрола преку точно дефинирани контроли и мерки и постојана комуникација со претпоставениот.
• Врши обука во Маркет, куцање на каса, редење роба.

Ние нудиме:

• Основна плата во договор за работа 20.500 денари + максимален бонус од 7.200 ден за успешност + исплата на сите изработени прекувремени часови + работа во недела + работа на празник + работа во сабота
• Пријатна работна атмосфера
• Регрес и платен одмор согласно Законсите нормативи

Молбите со наведено завршено образование, работно искуство и контакт телефон да се испратат на следната адреса:

КАМ ДОО
Персонален оддел
ул. Индустриска бб (товарна) 1000 Скопје

Или на E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Апликации за работа можете да испратите и преку нашата нова интернет страница

web: www.kam.com.mk

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.