Конзервна индустрија ЕКСКЛУЗИВ вработува...

10 Мај 2019
774 пати

Конзерва индустрија ЕКСКЛУЗИВ од Кочани има потреба од двајца машки работници, една жена за прехранбена

машина и една хигиеничарка. Заинтересираните можат да се јават на : 071 329 727 или во просториите на фабриката која се наоѓа спроти Оранжерии Добра во Кочани.

Оценете ја оваа вест
(2 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.