Пицерија ПЈАЦА бара двајца...

08 Мај 2019
331 пати

Пицерија ПЈАЦА бара двајца келнери со или без работно искуство.

Информации на телефон : 078 833 273

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.