АМОР Компани бара двајца работници на пегла

23 Апр 2019
297 пати

АМОР – КОМПАНИ ДООЕЛ Кочани има потреба од 2 работници на пегла со работно искуство. Пријавувањето е

лично и сите подетални информации ќе ги добиете во просториите на АМОР компани ДООЕЛ Кочани кои се наоѓаат на ул. „Крижевска“ бр. 15 во Кочани.
Телефон за информации 033 275 550 секој ден од 7, 30 до 14, 30 часот

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.