Со БОГАТИНОВ Компани од адреса до адреса во Германија, Словенија, Австрија

18 Апр 2019
1347 пати

БОГАТИНОВ Компани во соработка со ГОДЕ - Кочани врши превоз на патници, стоки и возила со ВИП комбиња (со WI FI)

од адреса до адреса.

Поаѓање од Македонија - вторник и среда, петок и сабота

Од Германија - понеделник и вторник, петок и сабота

За повратен билет следува попуст од 10 %

Резервирајте и информирајте се на : 078 847 882, достапен на VIBER i WHATSAPP

и 070 537 110, VIBER нон - стоп

Со БОГАТИНОВ патувајте удобно и сигурно и во Словенија и Австрија

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.