Фирма бара сметководител и административен работник

08 Апр 2019
422 пати

Фирма има потреба од 1 (еден) сметководител со работно искуство и сертификат и 1 (еден) административен работник

со или без работно искуство. Информации на 072 278 428 и 071 215 374

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.