АЛМА бара дипломиран фармацевт

04 Апр 2019
327 пати

АЛМА ДООЕЛ бара фармацевт со завршено високо образование. Пријава и информации на 070 336 441

или во просториите на АЛМА ДООЕЛ.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.