Се бара дистрибутер за разнесување леб на Жито Лукс

02 Апр 2019
415 пати

Се бара дистрибутер за дистрибуција на леб на Жито Лукс. Кандидатот, потребно е да поседува возачка дозвола

со Ц - категорија. Информации на тел: 078 336 704.

Оценете ја оваа вест
(2 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.