Вработување во Хотел Центро бизнис и во Центро фрута

12 Мар 2019
392 пати

Хотел Центро бизнис - Виница поради проширување на својата дејност има потреба од:

- 2 келнери ;
- 2 готвачи

Компанијата ги обезбедува потребните средства за работа и нуди можност за солидна заработувачка и професионална надградба.

CV за учество на огласот да се испраќаат на маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел за контакт 033 362 507 или директно во Хотел на Центро бизнис ВИНИЦА

Центро фрута ДООЕЛ - Виница поради проширување на својата дејност има потреба од:

- 5 оператори на машина, минимум ССС - технички смер ;
- 1 технолог прехрамбен смер
- 1 возач со Ц категорија
Компанијата ги обезбедува потребните средства за работа и нуди можност за солидна заработувачка и професионална надградба.

CV за учество на огласот да се испраќаат на маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел за контакт 033 362 507 или директно во канцелариите на Центро фрута ДООЕЛ ВИНИЦА

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.