Возете се сигурно, возете се со Такси „Џокер“ !

22 Ное 2018
1943 пати

Пред точно 20 години, 1999-та година, сегашниот сопственик, Јоце Каров, ја отвори такси

компанијата „Џокер“, на почетокот со шест возила. Денеска таа брои 44 возила кои ги исполнуваат сите стандарди и норми за такси – возила во државата. Од тогашниот број 91 – 97 се префрли на 15 – 97, а во моментов, официјално од Нова година ќе функционира такси бројот 135 – 97. Такси „Џокер“ можете да го повикате и на мобилните броеви : 078 33 15 97 и 071 33 15 97.
Возете се сигурно, возете се со лиценца и осигурување, Радио – такси „Џокер“!

Оценете ја оваа вест
(3 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.